Go to content

Main menu:

Surse de alimentare

Sursa de alimentare.

PSBC-Mil 1200 AC / DC este o sursă compacta de curent continuu și încărcător cu o putere nominală de 28V/40A. Este o unitate robusta mecanic și electric capabila să funcționeze în condiții dure de mediu cu variații mari de tensiune de intrare. Este o unitate de înaltă eficiență proiectata pentru a furniza putere la electronice sensibile, cu sau fără baterie de rezervă. Curentul de intrare al PSBC-Mil 1200 AC / DC estecorectat dupa factorul de putere și conceput pentru utilizarea optimă a surselor slabe de energie, cum ar fi generatoare portabile. Aceasta eficiența este foarte mare datorită tehnologiei de comutare(soft). PSBC-Mil poate funcționa de sine stătător sau poate fi montat în sisteme de rafturi de 19 " ce ocupa 2U (88.9mm/3.5") înălțime.

Fisa tehnica - click aici

PSBC-Mil 2400 AC / DC este o sursă compacta de curent continuu și încărcător cu o putere nominală de 28V/80A. Este o unitate robusta mecanic și electric capabila să funcționeze în condiții dure de mediu cu variații mari de tensiune de intrare. Este o unitate de înaltă eficiență proiectata pentru a furniza putere la electronice sensibile, cu sau fără baterie de rezervă. Curentul de intrare al PSBC-Mil 2400 AC / DC estecorectat dupa factorul de putere și conceput pentru utilizarea optimă a surselor slabe de energie, cum ar fi generatoare portabile. Aceasta  eficiența este foarte mare datorită tehnologiei de comutare(soft). PSBC-Mil poate funcționa de sine stătător sau poate fi montat în sisteme de rafturi de 19 " ce ocupa 2U (88.9mm/3.5") înălțime.

Fisa tehnica - click aici

Surse de alimentare.
Sursa de alimentare.

PSPFC-Mil 2400 AC/DC este o sursă compacta de curent continuu și încărcător cu o putere nominală de 28V/80A. Este o unitate robusta mecanic și electric capabila să funcționeze în condiții dure de mediu cu variații mari de tensiune de intrare. Este o unitate de înaltă eficiență proiectata pentru a furniza putere la electronice sensibile, cu sau fără baterie de rezervă. Curentul de intrare al PSPFC-Mil 2400 AC/DC estecorectat dupa factorul de putere și conceput pentru utilizarea optimă a surselor slabe de energie, cum ar fi generatoare portabile. Aceasta  eficiența este foarte mare datorită tehnologiei de comutare(soft). PSPFC-Mil poate funcționa de sine stătător sau poate fi montat în sisteme de rafturi de 19 " ce ocupa 2U (88.9mm/3.5") înălțime.

Fisa tehnica - click aici

Sursa de alimentare PWS650 - MS oferă până la 650 de wați pentru a alimenta un sistem electric militar de 26V de la o sursă de 110 sau 220VAC. Acest design are un șasiu impermeabil unic, care respectă cu ușurință standardul pentru vibrații MIL -STD 810D. Aceasta caracteristica a noului design unic încorporează tehnologia de ultima generatie "switchmode" pentru o eficiență de neegalat și funcționarea ultra silentioasa. Etapele multiple de filtrare reduc zgomotul radiat sau efectuat la nivele foarte scăzute pentru a satisface MIL461E. Caracteristicile suplimentare includ indicatori vizuali pentru ieșire ON și supra-sarcină ieșire (un singur LED cu luminozitate dubla). Caracteristicile de siguranta includ închidere la supra-temperatură, limitare curent, protecție scurt-circuit cu recuperare automata, inchidere la subtensiune de intrare și barare supratensiune ieșire. Această unitate poate fi de asemenea construita într-o versiune completa de încărcător pentru baterii cu o incarcare pe 2 nivele, profil de încărcare proiectat pentru sisteme Militare de baterii plumb ( Litiu- Ion disponibile la comanda speciala ). Suntem încrezători că veți obține mai multe de ani de serviciu de încredere de la aceasta sursa de alimentare AC.

Fisa tehnica - click aici

Sursa de alimentare PWS650 - MS pentru aplicatii militare.
Back to content | Back to main menu