Go to content

Main menu:

Motor Drona/Elicopter

Motor drona elicopter.
Generator drona aeriana elicopter.
Turbina generator elicopter drona.

Operare la altitudine
Motorul este proiectat să funcționeze cel puțin până la 3.000 m altitudine. Puterea disponibilă va fi de aproximativ 30% mai mică decât la MSL
(aproximativ aproximativ 7 kW). Pe de altă parte, eficiența consumului de combustibil este usor îmbunătățita cu altitudinea.
Cu toate acestea testarea a fost efectuată până la 1.000m pana la acest moment. Teste la o altitudine mai mare trebuie să fie efectuate.

Aplicatii dublu-motor
Posibil și demonstrat. Fiecare motor are nevoie de propriul ECU, pompa, supape de combustibil și așa mai departe. Fiecare motor va conduce propria uneltele sale Delrin cu butuc roata liberă în centru (pentru a evita conducere alt motor în cazul cedării motorului unic).
Ambele unelte Delrin pot fi montate la același singur ax laic conducere o cutie de viteze principal elicopter.

Capacitatea de ridicare (decolare verticală între MSL și altitudine 1.000m)
În funcție de calitatea și eficiența sistemului principal și rotor coada. Vă recomandăm un sistem principal și coadă cu două pale.
Diametru rotor principal de 3m, diametru rotor coada de aproximativ 0,6 m. Ca și la cele mai multe elicoptere, în cazul în care profilare lama și rpm sunt chiar capacitatea de ridicare, de aproximativ 4 kg per cal putere. Cum un motor dezvolta 10,6 kW/14 CP, un elicopter cu un singur motor trebuie să fie capabil de a avea aproximativ 50-60 kg maxim de decolare. Dublu set up poate avea aproximativ 100-120 kg max.
Ca la toate elicopterele, în croazieră(deplasare pe orizontala) puterea necesară este mult mai mica decât în timpul decolarii și aterizarii(deplsare pe verticala).

Fisa tehnica - click aici

Back to content | Back to main menu