Go to content

Main menu:

JetCopter UAV

JetCopter UAV este o drona aeriana tip elicopter.

JetCopter UAV oferă o performanță impresionantă și capacitate de sarcină utilă, la un preț foarte competitiv. KLYOS Logistic si RIPEnergy AG au placerea de a va oferi cadre principale personalizate, trenul de aterizare și un suport opțional pentru instalare și de protecție a echipamentului suplimentar (echipamentul foto, instrumente, ...), la cerere.

Datorita razei mari de actiune, vitezei de croaziera (70 km/h), altitudinii (max. 3000 m) la care poate ajunge, JetCopter poate indeplini misiuni de supraveghere, monitorizare, urmarire dar si de fotografiere, filmare.

In functie de misiuni, JetCopter poate fi dotat cu sisteme de control de la distanta radio, GPS cu consola, etc.

Cand este solicitat la maxim JetCopter poate zbura pana la 2,5 ore continuu fara alimentare cu o sarcina a echipamentului montat suplimentar de pana la 16 kg.

La o viteza in regim de croaziera de aprox. 70 km/h (max. 95 km/h) poate acoperi o distanta de pana la 80-100 km de la punctul de alimentare/realimentare.

Fisa tehnica - click aici

Pentru vizionare film, dati un click pentru incarcare si asteptati incarcarea completa si doar apoi puteti vizualiza.

Operare la altitudine<br />Motorul este proiectat să funcționeze cel puțin până la 3.000 m altitudine. Puterea disponibilă va fi de aproximativ 30% mai mică decât la MSL<br />(aproximativ aproximativ 7 kW). Pe de altă parte, eficiența consumului de combustibil este usor îmbunătățita cu altitudinea.<br />Cu toate acestea testarea a fost efectuată până la 1.000m pana la acest moment. Teste la o altitudine mai mare trebuie să fie efectuate.<br /><br />Aplicatii dublu-motor<br />Posibil și demonstrat. Fiecare motor are nevoie de propriul ECU, pompa, supape de combustibil și așa mai departe. Fiecare motor va conduce propria uneltele sale Delrin cu butuc roata liberă în centru (pentru a evita conducere alt motor în cazul cedării motorului unic).<br />Ambele unelte Delrin pot fi montate la același singur ax laic conducere o cutie de viteze principal elicopter.<br /><br />Capacitatea de ridicare (decolare verticală între MSL și altitudine 1.000m)<br />În funcție de calitatea și eficiența sistemului principal și rotor coada. Vă recomandăm un sistem principal și coadă cu două pale.<br />Diametru rotor principal de 3m, diametru rotor coada de aproximativ 0,6 m. Ca și la cele mai multe elicoptere, în cazul în care profilare lama și rpm sunt chiar capacitatea de ridicare, de aproximativ 4 kg per cal putere. Cum un motor dezvolta 10,6 kW/14 CP, un elicopter cu un singur motor trebuie să fie capabil de a avea aproximativ 50-60 kg maxim de decolare. Dublu set up poate avea aproximativ 100-120 kg max.<br />Ca la toate elicopterele, în croazieră(deplasare pe orizontala) puterea necesară este mult mai mica decât în timpul decolarii și aterizarii(deplsare pe verticala).
Back to content | Back to main menu